شاخص ما مقام معظم رهبری است. ایشان از همه اشراف اطلاعاتی بیشتری دارند. ما در تمام اختلاف سلیقه ها و انتقادهایی که داریم نباید انصاف را از دست بدهیم. ایشان در هفته دولت امسال فرمود علت مخالفت با این دولت دو چیز است: پرکاری و پایداری بر اصول. بنابراین اگر چیزی بین دوستان اصولگرا بروز کرده است اختلاف سلیقه ها است نه در متن اصلی.
دفاع دیرهنگام اما قابل تقدیر مهدی طائب از رییس جمهور در مصاحبه با روزنامه اعتماد :
قسمت هایی از این مصاحبه
ارزیابی تان از این حرف آقای حسینیان که گفته بودند آقای احمدی نژاد را عصبانی نکنید، چیست؟
به هر ترتیب آقای حسینیان اگر در ادبیات شان کمی بیشتر دقت کنند بهتر است.
یعنی معتقدید که آقای احمدی نژاد عصبانی نمی شود؟
آقای احمدی نژاد اگر عصبانی شده بود خیلی قبل از این حرف ها کار را ول می کرد و می رفت. این هم برداشت آقای حسینیان است که می گوید احمدی نژاد را عصبانی نکنید. از خود آقای احمدی نژاد هم اگر بپرسید شاید از به کار بردن این کلمه راضی نباشند.
در حال حاضر وضعیت اقتصادی و قدرت خرید مردم بهتر است یا در زمان دولت اصلاحات؟
یقینا الان شرایط اقتصادی مردم بهتر از دوران اصلاحات است. در زمان اصلاحات، اوضاع اقتصادی جهان مانند امروز درهم ریخته نبود. در آن مقطع زمانی بحران اقتصادی ای وجود نداشت که از چین تا امریکا با آن دست و پنجه نرم کنند. ما در این وضعیت جهانی داریم زندگی می کنیم.
حاج آقا به نظر شما چند درصد مشکلات امروز اقتصادی ایران به مساله تحریم ها برمی گردد؟
سه چهارم به تحریم ها برمی گردد و یک چهارم هم به سوءمدیریت ها و برخی خیانت ها برمی گردد.
اما آقای احمدی نژاد و برخی دیگر از مقامات بلندپایه کشور در اظهارات شان تحریم های اقتصادی ضد ایرانی را کاغذپاره خواندند.
در عملیات روانی این حرف ها باید از سوی مسوولان کشور زده شود. در دوران جنگ هم از این حرف ها می زدیم. در برابر صدام که نمی آمدیم بگوییم گلوله نداریم. نمی آمدیم بگوییم که تسلیحات نظامی تو می تواند در ما اثر بگذارد. بالاخره ما سابقه چند ساله در مطبوعات داریم. دوستان اصلاح طلب اگر نمی خواهند متوجه این مساله شوند مشکل ما چیست. ما با یک دشمنی مواجه هستیم که استاد عملیات روانی است. حق نداریم که در برابر فشار دشمن بگوییم آقای دشمن فشار تو بر ما اثر گذاشته است. ما باید شعار بدهیم که فشارهای دشمن بی اثر است.
آقای احمدی نژاد سال 84 با احمدی نژاد سال 91 از نگاه شما چه تفاوت هایی می کند؟
تفاوتی ذاتی ندارد. منتهی برخی رفتارها باعث شده تا برخی دوستانشان را از دست بدهد.
این ریزش حامیان و دوستان آقای احمدی نژاد به چه دلیل بوده است؟
این طبیعی است که اختلاف سلیقه ها در رفتارها ظهور و بروز می کند. آقای احمدی نژاد برخلاف دولت های سابق هر چه به پایان کار نزدیک تر شده، پرکارتر شده است.
اثرات این پرکاری کجاست؟
بالاخره در این بحران جهانی ایران جلو است. جای آقای احمدی نژاد اگر افراد دیگری بودند معلوم بود که الان کجا ایستاده بودند. ببینید ما شاخص مان مقام معظم رهبری است. ایشان از همه اشراف اطلاعاتی بیشتری دارند. ما در تمام اختلاف سلیقه ها و انتقادهایی که داریم نباید انصاف را از دست بدهیم. ایشان در هفته دولت امسال فرمود علت مخالفت با این دولت دو چیز است: پرکاری و پایداری بر اصول. بنابراین اگر چیزی بین دوستان اصولگرا بروز کرده است اختلاف سلیقه ها است نه در متن اصلی.
آقای طائب تاکید موکد آقای احمدی نژاد برای مذاکره با امریکا چیست؟
آقای احمدی نژاد هرگز تاکیدی برای رابطه با امریکا نداشتند و این حرف ها القای شماست.
اما ایشان در جریان آخرین سفری که به نیویورک داشتند بیش از پنج بار درباره مذاکره با امریکا صحبت کردند.
اصلااین طور نیست.
گویا شما خیلی سفر آقای احمدی نژاد به امریکا و بحث های ایشان را پیگیری نمی کردید. اگر رصد می کردید این مساله را نفی نمی کردید.
شما شرط هایی که آقای احمدی نژاد گذاشتند را ببینید، بنده هم رابطه را قبول دارم.
آقای طائب عمده انتقاد شما به آقای احمدی نژاد چیست؟
یکی پرکاری ایشان است. ایشان توقع دارد که همه مثل او کار کنند. انتقاد دیگر هم این است که آقای احمدی نژاد در انتخاب مشاورین خود می توانست مشاورین برتری داشته باشد .
کلمات کلیدی :